Despre noi

Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din România. În prezent, este principalul partener al marilor companii în prevenirea și tratarea problemelor musculo-scheletice cauzate de statul îndelungat la birou.

Viziune

Max Relax este liderul serviciului On-Site Chair Massage la nivel mondial, cu mii de clienți fideli și milioane de oameni fericiți.

Misiune

Max Relax oferă companiilor cea mai simplă și accesibilă metodă de reducere a stresului și de prevenire a bolilor profesionale, fiind aliatul principal în creșterea productivității angajaților.

Valori

Profesionalism – azi, mai buni ca ieri
Bună dispoziție – un masaj, un zâmbet
Devotament și orientare către client – împreună pentru o viață sănătoasă

Echipa

Terapeutii Max Relax formeaza o echipa de kinetoterapeuti si balneofizioterapeuti recunoscuti pentru profesionalism și experiență în livrarea serviciului de On-Site Chair Massage.

Ei sunt absolventi sau studenti ai Facultatii de Kinetoterapie Bucuresti și ai Școlii Regina Maria pentru nevăzători.

Toti terapeutii trec printr-un training intensiv de formare in chair massage, fiind apoi evaluati trimestrial in functie de anumiti parametri . Ne asiguram, astfel, ca terapeutii au cunostinte solide, atat deanatomie, cat si de masaj si pot trata in mod corect problemele cu care se confrunta angajatii din companii.

In prezent echipa noastra numara peste 60 de terapeuti in sediile din București și din țară. Incepand cu anul 2011 integrăm constant în colectiv persoane cu deficiente de vedere, care demonstreaza abilitati deosebite domeniul masajului.

Misiunea Max Relax este sa ofere clientilor o soluție simpla si accesibila de reducere a stresului si de prevenire a bolilor profesionale.

Acoperire

Extinderea în afara Bucureștiului a venit ca un pas firesc pentru Max Relax. Solicitarile din partea clienților ne-au impulsionat să deschidem mai multe sedii în țară și să pregătim noi echipe de terapeuți. Ne-am orientat catre cele mai importante centre de afaceri, orașe pivot în jocul economic, astfel că Max Relax acoperă, cu serviciul de On-Site Chair Massage, toată țara.

Activăm acum in 5 sedii principale si deservim un numar de 18 orase: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Deva, Oradea, Arad, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Sf. Gheorghe, Buzau, Suceava, Botosani, Roman, Vaslui si Bacau.

CSR

În România, datorită adoptării unor măsuri menite să stimuleze crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu handicap (legea 448/2006), companiile cu mai mult de 50 de angajați pot să utilizeze suma datorată statului pentru fondul de handicap pentru achiziționarea de bunuri si servicii de la unitățile protejate.

In 2011 Max Relax a dobandit titlul de UNITATE PROTEJATA, avand peste 30% dintre angajati persoane cu dizabilitati. Acest statut ofera clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de serviciile Max Relax gratuit, costurile cu implementarea acestui program fiind deduse din taxele achitate obligatoriu catre stat.

Astfel, clienții nostri se bucura de toate beneficiile On-Site Chair Massage cu zero costuri și ajută, în același timp, la integrarea persoanelor cu dizabilități.

Conform Studiului “Omenia ajuta compania” – Realizat de EY si ViitorPlus in 2015:

45%

45% dintre companiile respondente au utilizat până acum varianta achiziției de produse de la unitățile protejate în locul plății fondului de handicap către stat.

54%

54% dintre companii au direcționat fonduri pe baza legii sponsorizării către sectorul non-guvernamental in 2014.

9,48%

Doar 9,48% dintre persoanele adulte cu handicap din România sunt active pe piaţa muncii, în comparaţie cu 45.8% din UE.

Istoricul Max Relax

 • 20062006

  Se înființează compania Max Relax care introduce, pentru prima dată în România, conceptul de On-Site Chair Massage

 • 20072007

  Primii clienți fericiți de masajul la birou.

 • 20082008

  Max Relax își mărește echipa, o echipă de nota 10.

 • 20092009

  Criza economică taie drastic beneficiile angajațiilor din companii, dar Max Relax rezistă.

 • 20102010

  Angajații din companii susțin singuri pachetele de On-Site Chair Massage.

 • 20112011

  Max Relax își mărește portofoliul de clienți și integrează în echipa de terapeuți persoane cu dizabilități.

 • 20122012

  Max Relax pregătește lansarea serviciului de masaj și în alte orașe ale țării.

 • 20132013

  Activitățile se diversifică: seminarii de nutriție, exercițiile fizice on-site și evenimente complexe - un viitor promițător.

 • 20142014

  Serviciile Max Relax acoperă trei regiuni principale din România: Zona de Vest, Centru și București-Ilfov.

 • 20152015

  Max Relax lansează un brand nou: Wellington - The coolest capital of wellness in the World.